Ervaringen

Onze dochter kwam bij Veronique omdat ze de lat voor zichzelf veel te hoog legde.

Na een intake met ons als ouders is ze met onze dochter aan de slag gegaan. Spelendewijs wist ze een ingang te vinden en wij zagen onze dochter echt stappen maken. Regelmatig kregen wij als ouders een terugkoppeling en handvatten om haar verder te begeleiden.
Onze dochter ging erg graag naar Veronique, ze is heel lief en geduldig een kindercoach waar denk ik heel veel kinderen graag heen gaan.

– Moeder van A. (8 jaar)

Véronique is een hele rustige lieve meid die echt oog heeft voor het kind en zijn/haar probleem.

Probeert echt met het kind samen te kijken wat er nodig is om het kind te helpen. En rijkt dan aan wat ter ondersteuning kan bieden. Geeft ook goed terugkoppeling met ouders wat ik persoonlijk wel belangrijk vind. Mijn zoon voelt zich erg vertrouwd met veronique en uit zich bij haar. En dat terwijl hij bij andere zo gesloten is.

Ik vind het ook zo prettig dat ik als ouder ook zo begrepen wordt. Al met al een zeer prettige samenwerking!

– Moeder van J. (8 jaar)

Onze zoon wordt werkelijks door Veronique begeleid. Hij is opener geworden en zijn zelfvertrouwen is gegroeid. Veronique is toegankelijk, betrouwbaar en benaderbaar voor onze zoon. Onze zoon leert zichzelf steeds beter kennen door de begeleiding die hij krijgt.

 

De begeleiding gaat op een speelse manier, onze zoon vindt het leuk om met Veronique “te werken”. Zowel sociaal-emotioneel als cognitief is hij enorm gegroeid en groeit nog steeds. Hij is vrolijker, vertelt meer en is zelfstandiger geworden. Oftewel hij heeft op alle vlakken vooruitgang geboekt, mede namens de begeleiding van Veronique.

 

Mocht je kind niet tot bloei komen, beveel ik Veronique dan ook van harte aan.

– Moeder van E. (12 jaar)

 Ik heb Veronique drie jaar geleden leren kennen als docente in de klas van mijn dochter. Zij heeft een fijne, evenwichtige houding en uitstraling en heeft veel geduld in het omgaan met de kinderen in de klas. Mijn dochter Isa voelt zich begrepen en gezien en vindt het fijn om in Veronique haar nabijheid te zijn. Ik zie haar groeien in haar zelfbewustzijn en het leren nadenken over wat ze nodig heeft en hoe ze daarvoor zelf kan zorgen. Vooral de thema’s afstand/nabijheid en grenzen, die zo nodig zijn voor Isa onderzoekt ze met hulp van Veronique. Ik vind het fijn te weten dat indien mijn dochter niet meer bij haar in de klas zit straks we ook in haar praktijk nog kunnen langskomen!

– Moeder van I.  (9 jaar)

Zeer zachte persoonlijkheid waardoor er zeer snel en makkelijk contact met het kind wordt gemaakt. Ze voelen zich snel op hun gemak en gaan met plezier naar de therapie.
Je hebt veel kennis en inzicht in wat het kind nodig heeft. Goed overleg over vervolg stappen.
Al met al zeer tevreden!

– Verzorger van M. (12 jaar) & Z. (6 jaar)

Veronique neemt de tijd en doorziet een kind snel. Er was regelmatig contact en terugkoppeling, er was altijd ruimte
om te praten.
Er is tijd en ruimte genoeg, kind word ook gerespecteerd in haar doen en laten. Ouder word betrokken bij alles.
Veronique is adequaat en rustig. Ze kan snel inschatten waar een kind bij gebaat is.

– Moeder van T. (8 jaar)

Zacht, integer, betrouwbaar en kundig. Jouw zachte manier van benaderen gaf haar het vetrouwen om zich open te stellen.
Je bent een goede coach!! Dank je Veronique!

– Moeder van M. (10 jaar)